Nabeschouwing Águilas CF - Almería (1-1) (3-5 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Águilas CF het dinsdag 30 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Rubial in Estadio El Rubial.

Via de Águilas CF - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Águilas CF - Almería (1-1) (3-5 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Águilas CF en Almería is onder leiding van scheidsrechter Saúl Ais Reig geëindigd in een overwinning voor Almería. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Almería het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Villar, waarmee Almería met 0-1 de leiding nam. Águilas CF kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Uche, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 79e minuut was de ideale kans voor Almería om te scoren. S. Costa was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-5 score in het voordeel van Almería, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Águilas CF - Almería 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Águilas CF - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Almería Doelpunt J. Villar Almería 0-1
38' Wissel Águilas CF Wissel K. Uche voor D. Petravicius Águilas CF
58' Doelpunt Águilas CF Doelpunt K. Uche met assist van A. Loussoukou Águilas CF 1-1
59' Gele kaart Almería Gele kaart voor J. Robles Almería
66' Wissel Almería Wissel J. Lazo voor J. Robles Almería
66' Wissel Almería Wissel F. Portillo voor A. Appiah Almería
66' Wissel Almería Wissel Curro voor A. Puigmal Almería
74' Wissel Águilas CF Wissel D. Trebotic voor I. Barrenetxea Águilas CF
75' Wissel Águilas CF Wissel M. Cellou voor C. Lopez Águilas CF
78' Gele kaart Águilas CF Gele kaart voor A. Loussoukou Águilas CF
79' Penalty gemist Almería Penalty gemist S. Costa Almería
82' Wissel Almería Wissel U. Sadiq voor J. Villar Almería
87' Wissel Almería Wissel L. Ramazani voor D. Sousa Almería
91' Wissel Águilas CF Wissel A. Perez voor A. Loussoukou Águilas CF
119' Wissel Almería Wissel C. de la Hoz voor S. Babic Almería
121' Gele kaart Águilas CF Gele kaart voor K. Uche Águilas CF
Video hoogtepunten en samenvatting Águilas CF - Almería
Opstellingen Águilas CF - Almería
De opstellingen van Águilas CF en Almería zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Águilas CF gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Almería zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Águilas CF - Almería

Águilas CF en Almería spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Saúl Ais Reig en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Águilas CF en Almería elkaar treffen in de Copa Del Rey.